Πανελλήνια διάκριση για την ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας, η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης. Η ομάδα μας κατατάχθηκε πρώτη στο νομό και στην συνέχεια, στους περιφερειακούς αγώνες νίκησε το ΓΕ.Λ Αλεξανδρούπολης και το ΓΕ.Λ Προσοτσάνης Δράμας. Στο τελικό της Βορείου Ελλάδος απέκλεισε το ΓΕ.Λ Συκέων Θεσσαλονίκης, νικώντας το με σκορ 29-25 στην Δράμα. Έτσι προκρίθηκε στους οχτώ του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στην τελική φάση, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Αθήνα) το τετραήμερο 1-4 Φεβρουαρίου, κληρώθηκε στο 1ο όμιλο μαζί με το 2ο ΓΕ.Λ Παλλήνης, το 1ο ΓΕ.Λ Καματερού και το 1ο ΓΕ.Λ Βύρωνα.

Στη φάση των ομίλων η ομάδα μας νίκησε το 2ο ΓΕ.Λ Παλλήνης και το 1ο ΓΕ.Λ Βύρωνα με σκορ 27-3 και 38-21 αντίστοιχα, ενώ ηττήθηκε από το 1ο ΓΕ.Λ Καματερού με σκορ 12-15, κατακτώντας έτσι την 2η θέση στον όμιλο και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στην ημιτελική φάση νίκησε το Λύκειο Αγ. Γεωργίου Λάρνακας Κύπρου με σκορ 27-21 και σφράγισε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό, όπου αντιμετώπισε και πάλι το 1ο ΓΕ.Λ Καματερού.

Στον τελικό η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 23-18 και έτσι τερμάτισε στην 2η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χειροσφαίρισης κοριτσιών.

Σύνθεση Ομάδας:

 1. Μποζίδου Ροζίτα
 2. Παπαδοπούλου Δέσποινα
 3. Παπαχρήστου Χρυσή
 4. Παπαδοπούλου Ειρήνη
 5. Κυρκούση Κωνσταντινιά
 6. Τρυφίδου Δέσποινα
 7. Βίντου Άννα
 8. Δερμεντζίδου Σοφία
 9. Τοντικίδου Ελισάβετ
 10. Αγοραστού Θεοδώρα
 11. Ηλιάσκου Μαρία
 12. Συροπούλου Άννα
 13. Αγγελίδου Αναστασία
 14. Μουρατίδου Κυριακή-Βασιλική

Προπονητές: Βαφειάδης Θεόδωρος, Καραλίδης Ηλίας


Πρακτικά επιλογής Πρακτορείων

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

1. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟ

2. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ

3. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΟΛΟ

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι